Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Polonia   Wielojęzyczność w rodzinie   Potrzebna pomoc - prac...

Potrzebna pomoc - praca magisterska

Autor: martin_gross 12.09.09, 15:17
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Witam!
Jestem studentem psychologii na Uniwersytecie Śląskim. Obecnie przygotowuję prace magisterską na temat związku z inteligencji z dwujęzycznością. W ramach mojej pracy przebadać muszę ok. 30 dzieci dwujęzycznych w wieku 11-16,5 posługujących się językiem czeskim i polskim. Uprzejmie proszę osoby chętne do przebadania o kontakt na maila dominik.psycholog@gmail.com.
Samo badanie (standardowym testem inteligencji oraz krótkim testem dwujęzyczności) trwa ok. 1,5 godziny, ale z doświadczenia wiem, że jest raczej interesujące dla dziecka. Badanie mogę przeprowadzić w dowolnie umówionym miejscu, to sprawa do ustalenia. W zamian jestem w stanie udzielić informacji na temat ilorazu inteligencji dziecka oraz jego rozwoju i potencjalnych możliwości. Każde dziecko otrzyma w ramach wdzięczności słodki upominek.
Oczywiście wyniki badania są potem zupełnie anonimowe.
Z góry dziękuję za pomoc.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Potrzebna pomoc - praca magisterska - martin_gross 12.09.09, 15:17

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.