BEATA OBROCKA - SPECJALISTA ONKOLOG- CHEMIOTERAPEUTA , WOJSKOWY INSTYTUT MEDYCZNY UL.SZASERÓW
W 2003 zachorowałam na czerniaka IV stoppnia i trafiłam do wspaniałego człowieka.Pani doktór ,to nie tylko dobry lekarz ale także wspaniały przyjaciel.To człowiek, który dzwoni po innych odziałach aby dowiedzieć się o twoje wyniki lub przyspieszyć konieczną wizytę u innego specjalisty. W styczniu 2004 pojechałam po kolejną porcję leków (interferon), mojej doktór nie było, trafiłam do innego , a on mi powiedział ,że nie wypisze leku , bo to leczenie jest bardzo drogie a jego działanie nie jest potwierdzone.Kochana siostra Bożenka (oddziałowa)pocieszała mnie i kazała przyjść jak będzie pani doktór.Spotkałam ją na korytarzu w czasie obchodu, wiedziałam ,że nie mogę teraz do niej podejść, a ona z daleka daje mi znaki,że wszystko załatwione. Na wizycie rozmawiamy nie tylko o chorobie , ale także o dzieciach, psach i mężach. Poza tym zawsze doradzi jakie badanie można zrobić, którego nie przewidują procedury. Muszę koniecznie powiedzieć , że nigdy nie dawałam jej żadnych pieniędzy ani prezentów.To człowiek wielkiego serca. Szczerze polecam
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.