Re: olej do smazenia Dodaj do ulubionych


najlepszy do smazenia jest olej kokosowy - rafinowany. ma neutralny smak i zapach i najwyzsza z olei roslinnych temperature spalania. akurat w UK jest dosyc tani, w sklepach azjatyckich czy karaibskich kosztuje za 1.50GBP za sloik. mozna tez uzywac tluszczy zwierzecych, maja rownie wysoka temperature spalania ale mi np nie odpowiada zapach smalcu. ghee tez jest bardzo dobre.
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Zadaj pytanie na Forum

Za darmo

Na każdy temat

Tysiącom użytkowników

Zapytaj

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.