Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Polska i świat   Wielka Brytania i Irlandia   Matki Polki w UK

Rowery

Autor: jaleo 13.01.12, 10:47
Tez polecam firme Giant jesli chcesz kupic sensowny rower w okolicach £300.
Trzymaj sie z dala od Halfords, chyba ze chcesz kupic Boardman, ale porzadny Boardman bedzie duzo ponad £300.

Ja jestem zapalona rowerzystka i sama mialam glownie Giganty w swojej "karierze" rowerowej, jednen Giant MTB mi nawet sluzyl kilkanascie lat intenstywnego urzywania! Teraz jezdze glownie na szosowce (Giant Avail), dlugo sie naszukalam szosowki w moim rozmiarze (mam ponizej 160cm wzrostu, dlugie nogi ale krotki tulow i rece i waskie ramiona i nielatwo do mnie rower dopasowac), i wlasnie Giant Avail w rozmiarze XS podpasowal doskonale. Moim zdaniem ich rowery maja swietna relacje jakosc-cena, w porownaniu z innymi na rynku.
--
40 years of hurt never stopped us dreaming
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.