Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Hobby   m.moda   sprzedaż twarzy dla agencji reklamowej

sprzedaż twarzy dla agencji reklamowej

Autor: sundrajta68 12.06.11, 17:46
Witam serdecznie wszystkich forowiczów!
Mam taki problem, z którym sam raczej nie jestem w stanie sobie poradzić. Nawet nie wiem czy w dobrym dziale piszę, ale nie znalazłem lepszego. Co tu dużo ukrywać na tym forum jestem pierwszy raz.
Otóż mam znajomego, który pracuje w pobliżu Warszawy. I sam nie ma czasu, by się tym zająć! A jest uderzająco podobny do bardzo znanego polskiego aktora (nazwiska nie podam gdyż wolimy zachować na razie anonimowość). I chciałby się skontaktować z którąś z warszawskich agencji reklamowych, jeżeliby one byłyby zainteresowane wykorzystaniem tegoż podobieństwa...
Nie liczymy oczywiście na jakieś oszałamiające sukcesy i powodzenie, ale być może na takim podobieństwie możnaby dorobić parę groszy!
Z góry dziękuję za okazaną mi pomoc i czekam na wyczerpujące podpowiedzi.
Wierzę, że to długo nie potrwa...
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.