Witam! Potrzebuje pomocy w wyborze kurtki na narty.Jedziemy ze znajomymi na początku marca do Austrii na narty w związku z tym planuje zakup kurtki. W zasadzie juz od jakiegos czasu szukam i mam już trochę dość, ale wybralam dwie i nie wiem czy którakolwiek się nadaje. W sumie teraz można spotkać fajne promocje, ale juz dość przebrane rozmiary,więc nie jest tak latwo.
Dodam od razu ,że: 1.Jestem początkująca .Nie jezdze w żadnym razie wyczynowo . 2. Nie wiem czy zalapie bakcyla, więc wolalabym nie wydawać zbyt wiele na kurtkę, skoro nie wiem czy będzie w przyszłości często użytkowana. 3. Jestem trochę zmarzluchem.
Pierwsza po przecenie w ski teamie całkiem fajna cena , parametry 5000/5000. Wklejam link ale z innej strony
www.vegasport.pl/kurtki-narciarskie/343-kurtka-.html Teraz na przecenie ok 230zl!
Druga, tylko sie nie śmiejcie, nie jest aż tak profesjonalna , ale piszą ,że ma parametry 5000/10000 , w Diverse. Bardzo fajny wzór, ma pas śnieżny i różne bajery, oprócz wywietrzników pod pachami..Niby snowboardowa.
www.diversesystem.com/kolekcja-damska/snow/kurtki/kurtka-volta.html#bialy
Prosze pomóżcie, bo wizualnie obie są fajne i nie wiem którą wybrać. Pewnie będziecie za Icepeakiem, choć przyznam ,że ta z Diverse lepiej leży( nie jest tak bardzo dopasowana więc grubszy polarek sie zmieści).Nie ukrywam ,że cena tak jak pisałam, też jest istotna ( nie chce dokładać jeszcze raz tyle).
pozdrawiam!