Jakiś czas temu złożyłam zamówienie w Krakvecie na różne produkty dla mojego kociaka. Miała to być jego pierwsza wyprawka. Znajomi polecili mi ten sklep jako tani i solidny. Jednakże kiedy otrzymałam paczkę zobaczyłam, że kuweta którą zamówiłam jest połamana. Byłam wściekła, że dałam się przekonać na zakupy u nich. Napisałam więc maila z reklamacją. Reakcja sklepu była natychmiastowa. Pani w mailu przyjęła reklamację, następnie sklep skontaktował się ze mną telefonicznie, żeby ustalić szczegóły reklamacji. Dwa dni później otrzymałam całą kuwetę i do tego jeszcze w ramach rekompensaty przysłali smakołyki i myszki dla mojego kociaka. Jestem bardzo mile zaskoczona podejściem sklepu do klienta. Nie spodziewałam się nawet, że reklamacja zostanie przyjęta. Mogę z całą pewnością śmiało wszystkim polecić Krakvet. Rzetelna obsługa, bardzo miły kontakt, super szybka realizacja, a nawet w razie jakiekolwiek problemu stają na wysokości zadania :)
Polecam :)
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.