Lecimy w maju na La Palme, na tydzien, mamy zarezerwowany na caly pobyt samochod. Nie jestesmy fanami siedzenia w hotelu, przy basenie i planujemy poznawanie wyspy 'od srodka'. I tu moje pytanie do osob, ktore znaja ta wyspe, co byscie nam polecili ?. Gdzie pojechac, co zobaczyc, jakie trasy wybrac na wedrowki piesze ?, przy czym bedziemy z 3,5 letnim dzieckiem, co prawda zaprawionym w calodzienne wyprawy samochodowe i niezadlugie wedrowki, nawet te po gorach, ale musimy liczyc sie mozliwosciami malej. Niekoniecznie interesuja nas jakies parki rozrywki dla dzieci, czy inne zoo podobne parki. Wolimy przyrode. Moze tez jakis ciekawy kilkugodzinny rejs ? W zasadzie jeszcze nic nie wiem o tej wyspie, bo wycieczke przypadkiem kilka dni temu zabukowalismy i nie zdazylismy zaopatrzec sie jeszcze w przewodniki. Wiem tylko, ze na wyspie maja ponad 1000 km oznaczonych tras do wedrowania, czy mozecie jakis przewodnik z nimi wlasnie polecic ?
Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi .
Jola
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.