Witam
problem moj polega na tym ze wymyslilem nowa forme reklamy w internecie nie za pomoca domeny tylko slow kluczowych ktora bardzo dobrze funkcjonuje (nawet za dobrze)za pomoca takiego tytulu i takiej kombinacj
SUCHEN|FINDEN|GEFUNDEN|WERDEN
FINDEN|GEFUNDEN|WERDEN
GEFUNDEN|WERDEN
stalem sie w krotkim czasie popularny na calym swiecie tam gdzie jest google i yahoo moj webkatalog ukazywal sie wszedzie na pierwszych miejscah, po krotkim czasie google usunelo moja domen werbungeu.de ze swojego indexu , uzylem kresek miedzy slowami ktore google nie akceptuje,uzylem ponownie tego tytulu i wprowadzilem nowa domene werbungeu.com
Suchen finden und gefunden werden
finden und gefunden werden
finden gefunden werden
gefunden werden
moj webkatalog werbungeu.com, zaczal sie ponownie ukazywac w google.Strony ktore byly zameldowane w moich katalogach ukazywaly sie na pierwszych stronach google i yahoo,kiedy zauwarzylem ze strony ktore sa w moich katalogach znikaja z internetu znalazlem w google moj pierwszy tytul
SUCHEN|FINDEN|GEFUNDEN|WERDEN
gdzie znajdowalo sie ponad 1.5 miliarda stron.
w google newsSUCHEN|FINDEN|GEFUNDEN|WERDEN ponad 300 milionow
pisalem wielokrotnie e-maile ale nie otrzymalem nigdy odpowiedzi od google.Moge powiedziec ze google ukradlo mi 1.8 miliarda stron ile yahoo i inni tego juz nie kontroluje.
regularnie sa moje webkatalogi uszkadzane przez kogos moge sie tylko domyslac, skladalem skarge na policji w Niemczech Chodze od adowkata do adowkata ale nikt nie chce mi pomuc.Czy jakis adwokat w Polsce mogl by sie zajac moja sprawa,czy sa jakies inne instytucje w Polsce ktore zajmuja sie przestepczascia w internecie do kogo moge sie zwrucic.
Co sie stalo z Google.com
Jest jeden internet czy dwa?
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.