Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Małopolskie   Kraków   Kraków - Opinie i komentarze

Komentarze do artykułu

Chorzy z nienawiści fanatycy

Autor: stawrogin19 11.10.09, 09:17
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Na jednym z transparentów pisze, że "każdy myślący to ateista". A zatem, a contrario, jeśli ktoś nie jest ateistą, nie jest także myślący. Czy to nie jest dyskryminacja ludzi na podstawie wyznania? Na nic się zdadzą doktoraty, tysiące przeczytanych książek, napisanych artykułów. I tak nie potrafisz myśleć, o ile nie jesteś ateistą. Powinna się tym przykładem mowy nienawiści zająć prokuratura. Kodeks karny mówi: Art. 257. Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby,

podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

I dajcie spokój naszym dzieciom, Wy zboczeńcy seksualni, kumple Romana P. Powszechna edukacja seksualna to instrument państwa totalitarnego, element ideologii politycznej poprawności, która jest nie do pogodzenia z postulatem neutralności światopoglądowej państwa. Mój światopogląd nie pozwala, aby Wam podobni pontoniarze czy inne oszołomy, które tylko o seksie mówią (jak Senyszyn), demoralizowały moje dzieci. Mam w Konstytucji wpisane prawo do żądania od państwa ochrony moich dzieci przed demoralizacją i nie zawaham się z niego skorzystać.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (401-500)
(301-400)
przejdź do: 1-100 101-200 201-300 301-400 401-500 501-588
(501-588)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.