Chorzy z nienawiści fanatycy
Na jednym z transparentów pisze, że "każdy myślący to ateista". A zatem, a contrario, jeśli ktoś nie jest ateistą, nie jest także myślący. Czy to nie jest dyskryminacja ludzi na podstawie wyznania? Na nic się zdadzą doktoraty, tysiące przeczytanych książek, napisanych artykułów. I tak nie potrafisz myśleć, o ile nie jesteś ateistą. Powinna się tym przykładem mowy nienawiści zająć prokuratura. Kodeks karny mówi: Art. 257. Kto publicznie znieważa grupę ludności albo poszczególną osobę z powodu jej przynależności narodowej, etnicznej, rasowej, wyznaniowej albo z powodu jej bezwyznaniowości lub z takich powodów narusza nietykalność cielesną innej osoby,
podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.
I dajcie spokój naszym dzieciom, Wy zboczeńcy seksualni, kumple Romana P. Powszechna edukacja seksualna to instrument państwa totalitarnego, element ideologii politycznej poprawności, która jest nie do pogodzenia z postulatem neutralności światopoglądowej państwa. Mój światopogląd nie pozwala, aby Wam podobni pontoniarze czy inne oszołomy, które tylko o seksie mówią (jak Senyszyn), demoralizowały moje dzieci. Mam w Konstytucji wpisane prawo do żądania od państwa ochrony moich dzieci przed demoralizacją i nie zawaham się z niego skorzystać.