Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Małopolskie   Kraków   Architektura   Czad zabija mieszka...

Komentarze do artykułu

Czad zabija mieszkańców bloku przy ulicy Łokietka

W miniony weekend tlenek węgla zabił 61-letnią mieszkankę budynku przy ul. Łokietka 13. Dwa lata wcześniej czadem zatruła się tam cała rodzina. Mieszkańcy śpią przy otwartych oknach i domagają się remontu bloku. Władze spółdzielni twierdzą, że problemem jest nie tylko stary komin, ale postępowanie lokatorów.

Czad zabija mieszkańców bloku przy ulicy Łokietka

Autor: tmk123 11.02.12, 08:37
Mam podobną sytuację. Kominiarze stwierdzili niedrożny komin wentylacyjny. Podobno nic się z tym nie da zrobić.!!! Administracja napisała, żeby NIE uzywać piecyka gazowego.
Grzeję wodę na kuchence gazowej, ale gazu idzie więcej, więc spalin więcej a kuchenka gazowa nie ma przecież komina. Więc wróciłam do uzywania piecyka gazowego.
Od grudnia powinnam nie myć się i tyle...
Co mogę zrobić??!! jest mnóstwo akcji,apeli i róznych innych ostrzeżeń, ale komu zgłosić?? bo jak mnie zaczadzi to sprawa ruszy...ale wolałabym bez tego.
Kamienica w okolicach Alei
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.