Ani mnie ani nikogo kogo znam to zupełnie nie interesuje . Dziennikarze z nieznanych mi powodów podają taki informacje zamiast zająć się skandalem jakim jest wydanie prawie miliarda zł na stadiony .Przez to Kraków popadł w tarapaty zadłużeniowe a istotne dla życia mieszkańców problemy nie są rozwiązywane tylko realizuje się inwestycje dla kilka tysięcy kibiców piłkarskich . Dziennikarze , zapytajcie Krakowian co wolą , czy stadiony czy żłobki przedszkola szkoły drogi parki .Bez badania wiadomo co wolą . Czyje zatem interesy realizują włądze Krakowa i jakie jest ich racjonalnelne uzasadnienie . Jestem przekonana ,że zarząd komisaryczny uzdrowi Kraków lecz okazuje się ,że to nie takie łatwe , a szkoda.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.