Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Komputery   Gry   Gry on-line   Xenobot 2.0.7 - Tibia 9.43...

Xenobot 2.0.7 - Tibia 9.43 - 100% niewykrywalny!!

Autor: darksoft 08.01.12, 20:55
Chciałbym wam przedstawić najnowszego bota do Tibii. Jest to następca słynnego neobota gdyż tamten nie będzie już aktualizowany. Xenobot podobnie jak Neobot jest płatny. Cennik przedstawia się następująco:
30dni - 20zł
90dni - 49zł
Bot posiada wszystkie cechy Neobota tylko że jeszcze dodatkowo jest niewykrywalny. Mogę to potwierdzić gdyż sam zakupiłem licencję i korzystam ciągle z niego. Osoby które chciałyby zakupić bota pod adresem mail: taida007@interia.pl można otrzymać wszelkie informacje na temat: jak zakupić licencję, gdzie znaleźć gotowe skrypty i waypointy, gdzie znaleźć kolejne aktualizacje bota i tym podobne. Jako drugi oficjalny polski reseller bota mam do rozdania 10 darmowych licencji na 30 dni. Dostaną go te osoby które napiszą do mnie maila o dane do logowania a następnie zalogują się. Jeśli chcesz przetestować bota zupełnie za darmo to pisz:) Sam oczywiście tylko mogę polecać a kto nie sprawdzi to i tak nie uwierzy.

Zamieszczam oczywiście przykładowe screeny z bota:
imageshack.us/photo/my-images/856/uifraghelp.png/
imageshack.us/photo/my-images/685/settingwindow.png/

Link do Xenobota 2.0.7 (w środku także instrukcja uruchomienia bota):
speedy.sh/qg7pX/Xenobot.rar
Skan bota:
www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=68300b3ecd86989823812ad0d2b70679d41b13afa8ba156f9f803d52069e5327-1326050157
Jeśli byłyby również jakieś wątpliwości lub pytania proszę kierować się na e-maila tak jak wyżej napisany. Postaram się jak najszybciej udzielić pomocy.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Xenobot 2.0.7 - Tibia 9.43 - 100% niewykrywalny!! - darksoft 08.01.12, 20:55

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.