Kiedyś grałem w grę Knight Online jej niesamowitość wynikała głównie z prostego świata i panujących w nim zasad. Ale najważniejszym plusem gry był jej fabryczny błąd mianowicie błąd w przerwie animacji który wymuszał na graczach nauki tzw. Combo. Nawet gracze posiadający dużo słabsze przedmioty mieli szansę wygrać z teoretycznie lepszym przeciwnikiem.
Do gry zniechęciła mnie duża ilość oszustów oraz za duża liczba osobników Tureckiego pochodzenia którzy za żadne skarby nie mieli ochoty używać języka angielskiego. Tak więc po 4 letniej przerywanej przygodzie całkowicie odinstalowałem grę.
Ostatnio jednak zajrzałem na stronę www.knightonlineworld.com i ujrzałem odmieniony świat gry. Rozmyślam więc czy warto ponownie zaczynać grę, i tu pytanie do was czy grał ktoś ostatnio w KO? Jak wygląda skala oszustw oraz poziomu turkszczyzny?
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.