Posiadam nawigację TomTom XXL IQ ROUTES Europa 42. Ostatnio po pobraniu i instalacji nowej mapy straciłem usługę wykrywania fotoradarów. Po skopiowaniu plików (screen folderu z mapą) [URL]http://imageshack.us/f/43/westernandcentraleurope.jpg/[URL] nic się nie zmieniło. W programie TomTom HOME nie znalazłem opcji do przywracania poszczególnych usług z kopii zapasowej zrobionej przed zmianami kiedy usługa wykrywania fotoradarów jeszcze była (da się przywrócić wszystko, ale w tedy miałbym inną, starszą mapę). Oczywiście w TomTom HOME da się pobrać np. Fotoradary Europa, ale kosztują one prawie 120zł.
Czy była by możliwość darmowego pobrania innego programu do wykrywania fotoradarów, albo innego sposobu, dzięki któremu na mapie wyświetlałyby mi się fotoradary? Np. poprzez wykorzystania plików z kopi zapasowej.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.