Gazeta.pl   Forum   Edukacja   Gimnazjum   Sposób na dorobienie do kieszonkowego w necie

Sposób na dorobienie do kieszonkowego w necie

Autor: Gość: niwcia IP: *.wroclaw.mm.pl 30.12.11, 09:16
Cześć. Chcialem Wam tu przedstawic sposób na dorobienie w internecie poprzez rejestowanie sie na roznych stronach.

Dzienny zarobek to około 6-8zł. Zajmuje to mniej więcej 15-25 minut dziennie. Do tego dochodzą bonusy za ilość wypełnioncych akcji (50gr,1zł,2zł,5zł,10zł,20zł).

Wypłacać pieniądze można od 7.50zł, zarówno na konto bankowe jak i paypal. Wypłaty realizowane są średnio raz w tygodniu przez admina strony.

Jeśli ktoś z Was zdecyduje się spróbować, proszę o rejestrowanie się z mojego linka - Wy na tym kompletnie nic nie tracicie, a ja dostaje jakiś tam odsetek Waszych zarobków - zawsze coś.

www.mypay.pl/?ref=22082&subid=
Na potwierdzenie, że to nie fake, tutaj screen z wypłat:
i.imgur.com/BnCtr.jpg
Jeśli zdecydujecie się na udział, chętnie odpowiem na wszelkie pytania dotyczące wykonywania akcji jak i 'sposoby' szybszego ich wypełniania.

Możecie pytać albo tu przez pw bądź e-mail: niwcia00@o2.pl

PS. Mam nadzieję, że tym tematem nie łamię regulaminu. Pewnie mało z Was wie o tej stronie, a jak widać powyżej na screenie faktycznie można dorobić sobie do kieszonkowego REALNĄ kase, na riot pointy albo wódke.

Pozdrawiam i dziękuję tym, którzy zarejestrują się poprzez mój link. Nie wachajcie się pytać, najlepiej e-mail bądź na stronie w chat’cie.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Sposób na dorobienie do kieszonkowego w necie - Gość: niwcia 30.12.11, 09:16

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.