wygląda to tak: pewnego dnia dostałam na e-mail powiązany z facebookiem, że
'Najprawdopodobniej ktoś użył Twojego konta na Facebooku, aby zalogować
się do aplikacji Facebook for iPhone (22 listopada 2011 o 01:54). '
i to napewno nie byłam ja ani nikt nie korzystał z mojego komputera.. potem ustawiłam sobie przychodzenie wiadomości o każdym logowaniu i lokalizacji tych logowań .. no i faktycznie zaczęłam dostawać wiadomości o logowaniach typu
'Nowe urządzenie o nazwie „jj” zalogowało się do Twojego konta na
Facebooku (o 8 października 2011 o 09:30) z Wolbrom, MA, PL
(IP=89.229.138.146).(Uwaga: Ta lokalizacja jest oparta na informacji
dostawcy usług internetowych lub operatora sieci komórkowej).
Urządzenie zostało dodane do konta.
Czy to byłeś Ty? Jeśli tak, zignoruj treść tej wiadomości.'
próbowałam zmieniać hasła i do facebooka i e-mail, ale nic to nie dało w końcu się wkurzyłam i usunęłam konto na facebook, mąz sformatował mi komputer , zainstalował nowy antywirus, ale gdy weszłam na jego facebook ,na jego laptopie to pokazało mi tę samą lokalizację (mimo,że logujemy się z zupełnie innego województwa) ! także teraz nie wiem :/
teraz chodzi mi już tylko o to aby mieć 'czysty' komputer - czy jesli u męża pojawia się na facebooku podobny problem (pokazuje inną lokalizację niż nasza faktyczna- tak jakby nasz komputer był z kimś powiązany ) to znaczy, że u niego (komputer firmowy) też jest jakiś spywar? czy usunięcie jego konta na facebooku coś da? od czasu gdy 'usunęłam' swój facebook nie przychodzą już mi te informacje- tak jakby nie było prób logowania..
pomózcie..
pozmieniałam wszystkie hasła do kont itd ale nie wiem czy coś to dało ..
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.