Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Dom i ogród   WNĘTRZNOŚCI   czy mogę się pochwalić?

czy mogę się pochwalić?

Autor: woda.lekko.gazowana 13.12.11, 10:25
Piszę tu sporadycznie, ale - jesli nie macie nic przeciw temu - chciałabym sie pochwalić, bo otworzyłam sklep internetowy z "kulkami" wink
www.cottonballlights.pl/
Można stworzyc własny zestaw, można zamówić gotowy - troche jeszcze potrwa dodawanie lepszych jakosciowo zdjęć, ale gdybyscie chcieli potestować - zapraszam.

Postanowiłam otworzyć sklep pod znaną, holenderską marką, kulki i przewody są prosto ze "źródeł" - nie ma więc obaw o jakość, ceny natomiast są nieco niższe niż w euro - czyli znacznie niższe od polskich - bo w Polsce tez juz, oczywiscie są - gotowe zestawy, kompletowanie mam pierwsza smile

Marzy mi się Concept Store - żeby móc wejść "z ulicy" i wybrać to, co się chce - nie z obrazków. Znacie dobre miejsce?

a na FB jest hasło zniżkowe smile
www.facebook.com/cottonballlights
pozdrawiam,
woda
--
do czego przyda się chustka?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.