Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Dom i ogród   WNĘTRZNOŚCI   Co to za mebel i z czym go zjeść?...

Co to za mebel i z czym go zjeść? ;)

Autor: lolkalolka 09.02.12, 12:58
Cześć smile
Pewnie mnie mało kto kojarzy, udzielałam się na wnętrzach, ale lata temu smile a dziś mi przyszło do głowy Was poprosić o pomoc.
Znajomy posiada mebel. O meblu umiem powiedzieć tyle, że fajny i stary. Znajomy się przeprowadza i mebla do kawalerki nie bardzo ma jak zabrać, w związku z tym rozmyśla czy by go nie sprzedać. Trochę nam obojgu mebla szkoda, ale gdyby była z tego jakaś przyzwoita kasa, to może...

Rzecz w tym, że oboje nie wiemy, co to dokładnie jest. Znajomy twierdzi że był drogi i po renowacji. Ja nie twierdzę nic, bo się na tym nie znam big_grin, wygląda mi na taki z lat 20., ale co ja tam wiem...

Podpowiecie coś?

Fotka: (mam więcej w razie czego)
img819.imageshack.us/img819/8075/mebelh.jpg
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.