Witam! Jestem tu pirwszy raz. Chciałam wyrazić swoją opinię na temat przerwania serialu „PLEBANIA” z anteny TVP1. Jestem tym zbulwersowana!!! Taki zajebisty serial i bez zakończenia przerwany?! Czemu zamiast nudnego jak flaki z olejem „KLANU” nie puszczą tej „GALERII”?! Założę się, że też będzie do bani! Jestem wściekła!!! Za co mam płacić abonament?! Żeby oglądać takie bzdury w TV???!!! Po prostu brak mi słów! Mam nadzieję, że jeszcze puszczą „PLEBANIĘ” za jakiś czas. Nie wierzę w to, że „KLAN” ma większą niż „PLEBANIA” oglądalność!!! Wiele spraw jest niewyjaśnionych. Po prostu robią sobie z ludzi jaja! Tak się nie robi!!! Pozdrawiam i czekam na dalsze losy bohaterów mojego ulubionego serialu. CLAUDI.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.