Mam problem, i nie rozwiązały go trzy telefony na trzy różne numery działów tvp.
Czy ktoś ma pomysł jak i gdzie można znlesc informację na temat tego, kiedy emitowane w telewizji były konkretne seriale zagraniczne? Chodzi mi, niestety, o starocie, czyli o Sagę Rodu Forsyte'ów (prod. 1967), Znowu w Brideshead (prod. 1981) i Klejnot w koronie (prod. 1984). Zapewne sposobem byłoby przewalenie archiwaliów jakichś gazet z programami - czy ktoś pamięta w czym zamieszczano program telewizyjny? Tylko w gazetach codziennych? O ile 1967 nie mam szans pamiętać, o tyle lata 1980-te i owszem, ale mam dziurę w pamięci.
Będę bardzo wdzięczna za podpowiedź - od razu dodam, że w tvp 'nie ma śladu po tych programach'. Cóż, kto mógł w 1967 roku przypuszczać, że jakas baba w 2012 będzie chciała, żeby taki ślad był...
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.