Czy widzieliście wczorajsze kreacje Marty? Długą spódnica i bluzkę do sprzątania przełknęłam, ale ta kompozycja na uroczystą kolację na Mazurach! Błyszcząca wydekoltowana z tyłu i przodu sukienka, jak nic pozostałość z któregoś Sylwestra, a pod nią... biały bawełniany T-shirt, zakrywający dekolty. No nie, dla mnie to już przesada.
Aktorzy chyba grają w swoich ciuchach, czy ona tak się ubiera na co dzień? Dlaczego nikt nie zwrócił jej uwagi, że coś tu nie pasuje? No chyba że postac Marty ma mieć taką cechę, ale jakoś nie chce mi się wierzyć, zeby poważną panią sędzię robili na rozmemłane czupiradło. Pani Ostałowska nie ma chyba 40 lat, a wygląda jak siostra Kamizeli, zresztą nawet Kamizela i pani Irenka ubierają się lepiej.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.