Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Dom i ogród   Klub Bab Budowniczych   gdzie w wwie swedoor na...

gdzie w wwie swedoor najtaniej?lub stolarza szukam

Autor: poziomka001 03.01.12, 13:38

witajcie w Nowym Roku :)

Szczęsliwie przetrwałam do momentu wykończeniowego budowy i w zasadzie zdecydowałam się na drzwi Swedoor, ale potrzebne mi są np. szerokie ościeżnice i w tej opcji sama ościeżnica kosztuje prawie 1000 zł. Stąd moje pytanie, czy wiecie może gdzie w Warszawie lub najbliższej okolicy mają jakieś rozsądne ceny na te drzwi, albo większą skłonność do dawania rabatów. Potrzebuję tych drzwi 11 sztuk, więc robi się z tego okrągła sumka.
Póki co byłam w paru punktach na Bartyckiej, ale tam proponują wyłącznie ceny katalogowe i delikatnie mówiąc prezentują dość olewczy stosunek do klienta.

Rozważam też opcję zamówienia czegoś w tym stylu u stolarza, ale w rozsądnej cenie. Możecie kogoś polecić?

Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.