Dodaj do ulubionych

kotlety z szynki wieprzowej

21.05.08, 17:15
Kupiłam pozornie ładny kawałek szynki, ale niestety miał jakieś ścięgno przez
środek i nie mogę z tego zrobić rolad, po przecięciu, wycięciu tego
nieciekawego czegoś i lekkim rozbiciu kotlety są za małe.
Macie jakiś pomysł co z nimi zrobić innego???
--
nie klikaj tu przypadkiem wink
Edytor zaawansowany
  • 21.05.08, 22:21
    Z takiego mięsa robię gulasz trójmięsny.
    Łącze w równych częściach mięso wieprzowe, wołowe albo cielęce i drobiowe,
    gulasz mam na trzy dni smile

    --
    Mysza & Kajtek
  • 22.05.08, 11:13
    a ja albo miele i mam kotlety mielone lub klopsy lub robię bitki,
    sznycle. steki (choć oryginalne są z wołowiny lub poledwiczek)
    --
    Bardzo wyrodna matka Marcina (15 lat) ur. 05.05.1993 godz 5.15
    Justyny (12 lat) ur. 22.04.1996 godz 13.40

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.