Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Wielkopolskie   Poznań   Inwestycje   Czy warto kupić ? P...

Czy warto kupić ? Prośba o pomoc

Autor: barteks77 29.01.12, 12:25
Witam,
zastanawiam się nad kupnem mieszkania na ulicy zawady, buduje tam mieszkania deweloper SGI. Zastanawia mnie czy opłaca się tam kupić mieszkanie...
Nie jestem poznaniakiem, ale wiem, że dzielnica nie jest za ciekawa, blisko tory kolejowe, mało zieleni i wizualnie okolica nie jest ładna natomiast za przemawia fakt, że jest blisko do ronda Śródka - 1km oraz malty, wiem , że w przyszłości ma powstać linia tramwajowa która będzie prowadzić przez ulicę zawady, główną do dworca wschodniego a to wgł mnie atut, gdyż osoba nie posiadająca auta bez problemu dostanie się do centrum. Zastanawia mnie czy mieszkanie będzie atrakcyjne pod wynajem ? Proszę o pomoc i wyrażenie swoich opinii...
Link do oferty mieszkań www.sgi.pl/mieszkania,poznan/tumski_park
Z góry dziękuje
Pozdrawiam
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Czy warto kupić ? Prośba o pomoc - barteks77 29.01.12, 12:25

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.