Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Biznes i Pieniądze   FUNDUSZE i UBEZPIECZENIA   Które Ubezpie...

Które Ubezpieczenie ochrony prawnej ?

Autor: 1wioleta1988 26.01.12, 20:07
Witam fachowców!

proszę o fachową radę które, towarzystwo ubezpieczeniowe oferuję najlepsze Ubezpieczenie ochrony prawnej dla spraw związanych z nieruchomościami konkretnie takie które pozwoli uzyskać w przypadku szkody przy nieruchomości konkretne odszkodowanie. Nieruchomość mam aktualnie ubezpieczoną w PZU.

Proszę także o info czy istnieją jakieś dobre ubezpieczenie dla remontowanej nieruchomości na myśli mam takie które pokryje straty w przepadku gdy jakaś firma budowlana nie wywiąże się z umowy , zbankrutuję lub spowoduje np szkodę budowlaną? Ewentualnie takie ubezpieczenie które zapewni pomoc prawna w w.w sprawach.

Czy takie ubezpieczenie lepiej podpisać w PZU gdzie mam ubezpieczoną nieruchomość czy w konkurencji?

Pozdrawiam i dziękuję za fachowe rady

Wiolka
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Które Ubezpieczenie ochrony prawnej ? - 1wioleta1988 26.01.12, 20:07

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.