Gazeta.pl   Forum   Towarzyskie   Towarzyskie   Szukam Myślącego, Non-konformisty

Szukam Myślącego, Non-konformisty

Autor: myslacainaczej 23.12.11, 14:14
Szukam Kogoś Prawdziwego, kto jest gotowy dawać a nie tylko brać.Są jeszcze w ogóle tacy???
Wyjątkowa, myśląca kobieta, klejnot na tle całej reszty, szuka wyjątkowego, nietypowego mężczyzny, agnostyka, osoby A-religijnej lub ewent.ateisty, skrajnego liberała. Mam 0 tolerancji dla głupoty.Szukam SAMOTNIKA, NON-KONFORMISTY, MYŚLICIELA, NIE intelektualisty, który wie jaka jest różnica.Szukam kogoś o krytycznym stosunku do rzeczywistości, kto zadaje pytania, rozważa znaczenia SŁÓW, zastanawia się nad światem, a nie podąża za resztą jak jeden ze stada baranów z klapkami na oczach, jest w jakimś sensie filozofem.Kogoś, kto czuje, że w tym kraju odstaje od 98% ''społeczeństwa'' i dlatego czuje sie INNY, kto myśli SAMODZIELNIE(Niestety,RÓWNOCZEŚNIE z ''wymaganiami wewnętrznymi'' interesuje mnie tylko ktoś wysoki i ATRAKCYJNY również FIZYCZNIE!!!Jak taki nie jesteś to nie masz po co dalej czytać!)Szukam Kogoś, kto tak jak ja jest samotny, niezrozumiany, komu rozwalił się związek, ma już dzieci (lub nie musi mieć własnych) ale nie chce być samotny do końca życia. Komu chodzi o poważny, dojrzały związek oparty na Przyjaźni, wzajemnym zrozumieniu, psychicznej bliskości i wymianie myśli, 100% szczerości 0% ściemy. Wygląd:NIE-przeciętny! Jeżeli jesteś ''przeciętnej urody'' to nie o Ciebie chodzi! Twoja twarz nie musi być ''klasycznie piękna'' ale musi być przynajmniej....interesująca.MUSISZ być wysoki powyżej180 cm, ciemno- lub bez-włosy, atrakcyjny seksowny ''niegrzeczny chłopiec'', wrażliwy sku...el, chętnie (choć niekoniecznie) typ Kuby W.Warunek konieczny: musisz (inteligentnie) przeklinać!Nie szukam ideału, zaakceptuję wady (charakteru, nie intelektu!), nieważny jest dla mnie Twój status materialny, ''kariera'', dobra materialne i robienie kasy!Możesz być biedny i rzucać skarpetki na podłogę.Ważne co masz w duszy i w głowie.Liczy się przede wszystkim Twój sposób myślenia i patrzenia na świat.Wszystko inne to wątki poboczne...Szukam w necie wszędzie gdzie się da, na stronach typu ''Sympatia'' bez szans, zdaję sobie sprawę że szanse, że się odnajdziemy niewielkie jednak wciąż mam jeszcze 0,0001 % Nadziei.Dzięki temu mam jeszcze siłę żeby żyć...Ja: 37lat(podobno nie wyglądam na tyle), atrakcyjna, kobieca, ciemnowłosa, wykształcona, 100% Przyjaźni, wierności i lojalności, silna osobowość, ''niegrzeczna dziewczynka'', używam przekleństw oraz słów powszechnie uważanych za ''wulgarne'', w niektórych aspektach myślę jak mężczyzna, JEDNOCZEŚNIE jestem bardzo wrażliwa.Antyfeministka, mam złe zdanie o kobietach. Ogólnie nie daję się nijak ''zaszufladkować'', bardzo skomplikowana a z drugiej strony prosta, na różnych poziomach jestem ''gdzieś pośrodku''...Stąd ten problem ze znalezieniem kogoś podobnego, ludzie w 98 % są ''albo-albo''; albo prości, ograniczeni intelektualnie niewymagający albo napuszeni intelektualiści z TVP Kultura...Najbardziej na świecie nienawidzę konformizmu i zakłamania. Nie interesują mnie: uprawianie sportu, picie wódki, posiadanie papierka z USC, muzyka poważna, teatr, poezja śpiewana. Interesuje: polityka, ekologia, Ruch Palikota, raczej ostra muzyka, taniec w prawdziwym znaczeniu tego słowa (nie ''podrygiwanie''!) nowoczesny. Szukam Kogoś kto potrafi zachwycić się moją osbowością i sposobem myślenia a zdjęcie mojej twarzy zapragnie ustawić sobie jako wygaszacz ekranu.Sama mam w sobie gotowość do odwzajemnienia wszystkich aspektów.Odpadają i proszę ich o NIEpisanie:: mający poniżej 180 cm wzrostu, brodaczo-wąsacze, grzeczni chłopcy szukający żony, miłośnicy teatru, muzyki poważnej, TVP Kultura, jazzu, poezji śpiewanej, wyznawcy jakiejkolwiek religii (poza Miłością i ewent.tańcem wyrażającym emocje, bez wyuczonych sztucznych kroków)
Napisz tylko jeżeli zachwyciło Cię to, co o sobie napisałam i spełniasz przynajmniej 80 % nie wszystkich ale NAJWAŻNIEJSZYCH kryteriów (wymienione na początku, NIE na końcu, nie musisz mieć tych samych zainteresowań!). To nie jest ''wątek'' do ''dyskusji''. To jest ogłoszenie! Waszych ''komentarzy'' nie czytam. Na żadne prowokacje tu na forum ORAZ na ewent.maile z ''dobrymi radami'' od facetów zakompleksionych i niespełniających moich kryteriów NIE BĘDĘ odpowiadać! (zwisa mi czy w to uwierzycie czy nie...) Proszę o wyłącznie przemyślane maile od zdecydowanych. Najlepiej OD RAZU prześlij zdjęcie i równie dokładnie jak ja OPISZ siebie! Związek to w 50% seks i tego nie przeskoczymy!!!Zdjęcie zaoszczędzi nam OBOJGU dużo czasu i energii na pisanie maili które może się okazać że całkiem nie mają sensu bo wygląd nie ten...Możesz mieszkać gdziekolwiek, bez znaczenia. Pisz bezpośrednio: lasorciererose.wp.pl

Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Gry online
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.