Gazeta.pl   Forum   Towarzyskie   Towarzyskie   Gdzie te kobiety….

Gdzie te kobiety….

Autor: analityk31 30.12.11, 14:55
Na wstępie witam wszystkich w końcówce roku……

Ze względu na urlop  poświęciłem chwile czasu na przejrzenie forum i dochodzę do wniosku ze mamy tutaj prawdziwą wojnę damsko – męską  Do czego to doszło  Tak w skrócie to - kobiety zarzucają facetom, że nie ma już prawdziwych mężczyzn, sami zdradzający itp. z kolei faceci, że brak normalnych kobiet. Nie jestem psychologiem a jedynie analitykiem giełdowym ale moim zdaniem, z doświadczenia życiowego prawda leży jak zawsze po środku i w takich sytuacjach brak przede wszystkim ROZMÓW. Zastanawia mnie tylko to po co te całe obrzucanie się inwektywami … a może lepiej zacząć od siebie i spojrzeć co ja robie źle, jaka/jaki ja jestem? Obecnie mam 31 lat, jestem wykształconym facetem i sam poszukuje kandydatki na przyszłą żonę, najlepiej żeby była kochana, szczera, uwielbiała się śmiać, nie lubiła się kłócić, chciała partnerstwa, zadbana, była nimfomanką itp. itd.  Jestem jednak zdania, że jeżeli wymaga się coś od drugiej osoby (lub oczekuje się tego) to należy to samo (jak nie więcej) dać ..od siebie! A zauważyłem, że niestety każdy dziś idzie na łatwiznę i tylko brać a nic nie dawać! Dlatego Moi Państwo nie dziwię się, że dziś średni czas trwania związku/małżeństwa to około 2-3 lata (analiza moich znajomych ). To tyle z mojej strony HAPPY NEW YEAR 2012!

Miło było by znać Wasze opinie
analityk31@op.pl
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Gry online
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.