Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Mazowieckie   Marki   Odpowiedź z TPs.a. w sprawie złej inf...

Odpowiedź z TPs.a. w sprawie złej infrastrukrury

Autor: rode_1 04.08.11, 23:12
Ostatnio na moje pytanie e-mailem o poprawę linii/ centrali-rejon Strugi i inne w Markach,aby móc korzystać z internetu-dostałem taką odpowiedź:
W nawiązaniu do maila informuję, że w dniu 22-10-2009 pomiędzy TP i UKE zostało zawarte porozumienie, pozwalające m.in. na zbudowanie w ciągu najbliższych trzech lat ok. 500 tysięcy nowych oraz modernizację 700 tysięcy istniejących linii tak, aby zapewnić kolejnym Klientom szerokopasmowy dostęp do Internetu. Otwiera to nowe możliwości w realizacji planowanych inwestycji.
Raporty z prowadzonych inwestycji publikowane są na stronie:
www.tp.pl/prt/pl/operatorzy/oferta_krajowa/690868/
Dodatkowo informuję, że w danej sprawie wskazane jest złożenie zbiorowego wniosku przez Państwa Urząd Gminy i przesłanie go na adres korespondencyjny!!!!!!!!!!
Z tego co wiem Urząd Gminy wiele razy już odpowiadał w panelu odpowiedzi UM Marki , że w tej sprawie nie ma możliwości działania i nic nie zrobi w tej sprawie CO OKAZUJE SIĘ NIEPRAWDĄ. Może ktoś ma jakiś pomysł na ruszenie tej sprawy

Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.