Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Ślub i wesele   Ślub i wesele - Lublin   adamkoto...

adamkotowski.com - fotografia ślubna Lublin

Autor: kotowskiads 04.02.12, 12:16
adamkotowski.com - fotografia ślubna Lublin
Chcesz mieć takie zdjęcia ślubne?
Fotografia ślubna Lublin
Blog - fotografia ślubna

[img]http://www.adamkotowski.com/images/promo/fotografiaslubnaWARSZAWAkotowski.jpg[/img]

Witam. Moja specjalizacja to fotografia ślubna: przygotowania, ceremonia ślubna: ślub, wesele i plener ślubny, który jest zawsze wspólnym dziełem z Parą Młodą. Wykonuję też fotografie rodzinne i zdjęcia dzieci. Uwieczniam wszystkie piękne chwile i momenty, które chcecie wspominać w przyszłości i dzielić się nimi z bliskimi. Reportaż ślubny wykonywany jest bez mojej ingerencji, nie ma pozowania, ustawiania, ukazuję waszą naturalność i najprawdziwsze emocje.

Ciekawym pomysłem jest sesja narzeczeńska, dzięki której poznajemy się i otrzymujecie jeszcze więcej świetnych zdjęć.

Zapraszam do obejrzenia portfolio. Fotografia ślubna Warszawa, Kraków, Łódź, Gdańsk, Płock, Ciechanów, Mława, Ostrołęka. Wykonuję zdjęcia w całej Polsce, dojazd nie stanowi problemu.

Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • adamkotowski.com - fotografia ślubna Lublin - kotowskiads 04.02.12, 12:16

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.