Gazeta.pl   Forum   eDziecko   edziecko   Starsze dziecko   Z cyku jak nauczyc nastolatke...

Z cyku jak nauczyc nastolatke...

Autor: mama-nastolatki 24.06.11, 17:52
Opadam juz z sil w zwiazku z codziennymi problemami z 16-letnia corka a pani psycholog ktora miala nam pomagac jeszcze nie pojawila sie wiec co prawda boje sie ale nie pozostaje mi nic innego jak zapytac emam.

Nie wiem co mam zrobic zeby corka nie brala moich rzeczy w szcegolnosci kosmetykow.
Bierze moje ciuchy i nie pytajac i wynosci do siebie nigdy nie oddaje zawsze musze ich szukac nie byl by to taki straszyn problem gdyby nie to ze bierze moja bielizne taka powiedzmy bardziej sexy.co do kosmetykow sa sytuacje ze np kupuje fluid w musie wkladam do torebki a na drugi dzien z nowego pozostaje mi 1/7.Perfumy bierze i cale wypsikuje.
Corka ma ok trzy razy wiecej kosmetykow niz ja a mimi to uzywa moich.Chce sie umalowac biore torebke gdzie mam kosmetyki i nie ma musze szukac po pokoju corki.Mam nowe lusterko w torebce po tygodniu polamane.Kupuje jej kosmetyki jak tylko moge i ona sama sobie kupuje za kieszonkowe jednek zadne prosmy nie pomagaja.
Prosze zeby nie brala moich rzeczy bez pytania a ona i tak nastepnym razem to robi.
Ostanio jak wypsikala mi dwie buteleczki perfum oddalam jej te wypisiakane i za jej kieszonkowe kupilam sobie nowe myslalam ze to juz napewno pomoze ale gdzie tam dalej uzywa moich.Problem jest tez taki ze ona uyzwaa bardzo duzo kosmetyow np perfumami psika sie 10 razy dziennie zwyczajnie nie stac mnie na to.Kiedy to ostanio zabrala moja bielizne specjalnie ubralam jej bluzke i wiecie co powiedziala jak to zobaczyla?!,, ZE TO BEZCZELNOSC,,Rece mi opadaja... Na dodatek boje sie ze tak juz je zostanie ruszac kogos prywatne rzeczy i w koncu skonczy w wiezieniu.Co emamy by zrobily na moim miejscu?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-181
(101-181)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.