>jest jeszcze trzecie wyjscie - ty kompletnie niczego nie pojmujesz
To twój ulubiony argument do każdego jak cię zapędzi w kozi róg jak zauważyłam
> Nie martw się, zdania nie zmieniam
No patrz a nie tak dawno zadałaś mi takowe pytanie:
"Możesz mi słonko powiedzieć co moje dziecko dostanie w przedszkolu przez te godziny od śniadania do biadu ? wkleić co na nie sama odpowiedziałaś? czyżby coś o niczym,stracie czasu, itd? a tutaj w tym wątku? proszę, proszę rozwija się, uczy, jest bardzo zadowolona mimo, że wcześniej przecież nie była(też ci wkleić co wypisywałaś?) ma cudowną panią i przedszkole(choć ponoć takowych u was w mieście nie ma i biedactwo byłoby skazane na:
"TV w przedszkolu, leżakowanie, malowanie kredeczkami, mazianie farbkami, tańczenie w kółeczku czy nicnierobienie na dywanie" a tu proszę jaka zachwycona nagle tym mazianiem i tańczeniem w kółeczku
Ze względu na warunki panujące
> w szkołach, z dwojga złego
aaaaa z dwojga złego, to jednak nie takie fajne to przedszkole tylko nieco lepsze od okropnej szkoły? i co z tą cudowną panią, świetnym przedszkolem, rozwijaniem się i uczeniem się??? nie pamiętasz co wypisujesz w jednym i tym samym wątku?
>Zrozum w końcu, że syna tez nie pośle do przedszkola
ależ rozumiem i bardzo proszę w końcu mógłby ucierpieć tak jak córka(choć musisz sie zdecydować czy cierpi czy nie)

ale nie wmawiaj osobom które wybiorą inaczej, że nic nie mogą dziecku zaoferować, bo wychodzi na to, że ty także skoro jednak w czymś tam ją rozwijają z czym jednak sama nie poradziłaś 5 lat
Jesteś już tak zaślepiona zajadłą walką o swoją "rację", że nie dociera do cieb
> ie kompletnie nic. Ty nie potrafisz dopuścić do myśli, że ktoś może wybrać, wol
> eć, chcieć, uważać INACZEJ niż ty - to chore.
o moją rację? przecież to ty takie głupot wypisywałaś na temat tych strasznych przechowalni, które nagle teraz są super cacy w jednym poście a lepszym złem w drugim, w jednym wątku dodajmy
> Czego tu nie rozumieć
chyba musisz sobie zadać to pytanie
Pozdrawiam i proszę o więcej
--
Sygnaturka się zgubiła....