Na czym polega hobby Kity 5 kijów
Hobby Kity jest oparte na rywalizacji między innymi
osobami ,wykazaniu się lepszymi wynikami ze sportu .Tutaj widac że
dużą rolę odgrywa energia działania, pokonanie przeciwników na
starciu z innymi
.....To hobby ma dużo z rywalizacji, ale bardziej zależy mi, żeby dać sobie radę w „dotarciu do mety” niż na pokonaniu innych. Ale niewątpliwie „walczę” z tematem, pokonuję trudności, walczę z własnymi ograniczeniami umysłowymi i ogólnie słowo „walka” bardzo tu pasuje.
2) Czego dotyczy hobby ?Mag
W tym hobby czujesz się pewnie i jesteś wystawiona na ocenę kogoś
wyżej ale przez to sama sie uczysz i stajesz się pewniejsza w tym co
robisz ,pomysłodawca w nowych działaniach.
......Czuję się i pewnie i niepewnie. Pewnie czuję się ogólnie we wszystkich „umysłowych zmaganiach” i jestem przekonana, że dam sobie radę. Ale z drugiej strony wychodzą mi teraz na wierzch wszystkie moje aktualne wady – krótka pamięć, mylenie liter i znaków, powolne przyswajanie sobie nowej wiedzy itd. – i to powoduje, że nie czuję się pewnie.
.....Jestem wystawiana na ocenę zarówno kolegów z pracy, którzy prowadzą RKI, jak i widać moje wyniki w rankingu...
.....Uczę się – dokładnie, bo na tym to polega. Staję się pewniejsza szczególnie jak poradzę sobie z zadaniem, ale do następnego poniedziałku i następnej lekcji...
....” pomysłodawca w nowych działaniach” – też świetnie! Na tym to polega, na wymyślaniu programu do konkretnego działania.
3)Jak się stało że Kita zaczeła się się tym interesowac ?Rycerz kijów
Możliwe że zainteresowałas się tym sportem przez mężczyznę , który
cię zafascyował i podkręcił do działania .
.....Super! Tym mężczyzną jest mój syn!
4)Czy Kita zajmuje się tym hobby sama lub w grupie? 9 kjiów
Sma się przygotowuje do dziłania ale w ostateczności to czego
się nauczyłas jest na koniec podsumowane z innymi i wystawione na
konkurencję .
.......Dosłownie tak!!!
Kito postawiłam taki króciutki rozkład -widac przede wszystkim że
dużą energię i działanie wkładasz w swoje hobby .
......Zgadza się. Magdaleno, napisałaś fantastyczną interpretację! Krótko a trafnie! Bardzo mi się podoba