Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   O Tarocie   Moja interpretacja

Moja interpretacja

Autor: olga.78 24.11.09, 16:48
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany

Karty RW
1. Królowa mieczy w kontekście problemu? Umiarkowanie O
2. Jakiego medium zabrakło? V buław O
3. Kto spowodowała jako pierwszy problem? Cesarz O
4. Jakie prace wykonywał? II kielichów P
5. Co spowodowało ten brak? Wieża P

KM podeszła do problemu dość rozważnie, choć na początku ją to wkurzyło. Jednak dość szybko nauczyła się funkcjonować bez tego. Z jakichś powodów uważała, że i tak mają sporo szczęścia w tym nieszczęściu. Przypuszczam, że dlatego, iż byli tacy, którzy mieli dużo gorzej i trudniej. Im się tak bardzo nie poszczęściło.
Buławy to ogień. Skojarzył mi się brak prądu. Jednak mam więcej kart wodnych więc stawiam na brak wody.
Najpierw jakiś mężczyzna, zbyt pewny siebie i swoich kompetencji wziął się za naprawę czegoś. Pracę miała zleconą przez kogoś. Zapowiadało się, że to prosta i łatwa robota. Może ktoś chciał się podłączyć do sieci. Wyglądało to na zupełnie rutynowe zadanie. Niestety nie wziął pod uwagę siły wyższej, która zupełnie niespodziewanie się zamanifestowała w tym samym czasie kiedy on wykonywał swoje zlecenie i bardzo namieszała. Spowodowała wręcz katastrofę. Trzeba było wymieniać prawie wszystko, choć na początku tak to nie wyglądało. Pan, który rozpętał problem wykonywał pracę częściowo niezgodnie z obowiązującymi przepisami, chciał coś sobie uprościć, coś ominąć, czegoś nie dopełnić. Wydawało mu się, że będzie dobrze. Nieraz już tak kombinowała. Tym razem się przeliczył. Okoliczności zewnętrzne sprawiły, że jego kombinacje się nie powiodły a dodatkowo sprawiły efekt domina. Możliwe, że popsuł główną rurę do której chciał się podłączyć. Albo była ona mocno nadgryziona przez ząb czasu i nie wytrzymała manipulacji i trzeba było zamknąć dopływ do całego osiedla żeby ją wymienić.

Pomyślałam, że mógł robić przekop jakimś ciężkim sprzętem do domu/bloku i przerwał główna arterię. Ten Cesarz na mojej karcie, to mi dobrze pasuje na operatora koparki.

Bardzo mi się podoba temat, ale strasznie daleko do niedzieli... Pozdrawiam smile
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.