Witam wszystkich!
Bardzo dziękuję za udział w warsztacie nr 116.
Zdaję sobie sprawę, że pytając o dwie przesyłki skazałem Was na pewną podwójność w myśleniu o rozkładach, ale w końcu to warsztaty, więc mają służyć rozwijaniu umiejętności.
Jedna z przesyłek zawierała rzecz związaną z duchowością – dwa egzemplarze pisma „Tarocista” (nr 1 i 2), które zamówiłem na tarocista.com
Natomiast druga przesyłka zawierała rzecz bardzo przyziemną - olejek (tzw. liquid), który służy do napełniania e-papierosa (czyli takiej sztucznej fajki). Olejek znajdował się w małej, plastikowej, zaplombowanej buteleczce o poj. 5 ml, którą po odkręceniu zakrapia się filtr papierosa.
Chciałem po pierwsze zobaczyć jak w przypadku „Tarocisty” tarot będzie pokazywał informacje o rzeczy, która jest z nim związana. A jeśli chodzi o olejek, to chciałem się przekonać, jak tarot pokaże rzecz nowoczesną i dziwną (niby olejek, ale się go wdycha; niby służy paleniu, ale się nie pali). Okazało się, że dla tarota nie ma rzeczy niemożliwych. Jestem zszokowany ilością Waszych trafień. Za chwilę zamieszczę komentarze do Waszych interpretacji, skupiam się w nich przede wszystkim na trafieniach. Na końcu ogłoszę zwycięzcę.
Wygląd okładek Tarocisty:
Wygląd buteleczki z olejkiem: