Olkacool
Pierwszy opis pasuje do olejku:
Albo "przedmiot pożądania" np dotyczący Twoich zainteresowań, na który polowałeś jakiś czas
Tak. To pożądanie, nałóg właściwie. Polowałem, bo długo wybierałem właściwy, szukając w Internecie.
Paź to mi się z jakimś niedojrzałym zachowaniem kojarzy.
I bardzo dobrze, palenie to nie jest objaw dojrzałości
Buławy, do działania, trzeba używać kończyn, mózgu by tego używać
Mózgu może trochę mniej, ale rąk na pewno.
używa się tego w aktywny sposób (nie biernie, czyli przedmiot na ścianę odpada np.) Aby tego użyć, trzeba się na tym znać, umieć coś robić.
Tak jest. Wymaga pewnych umiejętności, aktywności manualnej.
Wielkość: as monet Wielkości ręki do łokcia (max).
Tak, a precyzyjniej: mieści się w dłoni
Wydłużony, nie bardzo ostry (raczej opływowy), ale i tajemniczy (ma jakąś klapkę czy jakiś mechanizm otwierający) Wieża, można wejść i wyjść z przedmiotu symbolicznie.
Świetnie! Tutaj tarot pokazał pojemnik. Jest opływowy, ma zakrętkę, a dodatkowo mechanizm do zakrapiania filtra w e-papierosie. Pojemnik jest wielorazowy, można go napełniać.
Kto wysła ta przesyłkę: 2 Buław Ktoś z daleka
Tak, kilkaset kilometrów od miejsca mojego zamieszkania.
Drugi opis pasuje do „Tarocisty”:
Szanuje się tę rzecz, bo pomaga w jakiś sposób. Może pomoże w czymś w przyszłości, taka "karta przetargowa" np. mądry podręcznik poradnik
Bingo!!!
To Coś stwarza to wiele możliwości, inspiruje. Daje szansę na coś, To Coś dodaje chęci do działania, pomaga.
Tak!
Służy i do zabawy i do czegoś więcej, używa się tego czynnie (trzeba ruszać rękami np)
Tak. To wiedza i rozrywka przecież. Używa się w pewnym sensie czynnie (korzystanie np. z rozkładów)
Mieści się w dłoni, niewielkie raczej(...) leciutkie (same kosteczki) (...) może składa się z kilku drobniejszych części..
Tak, kartki.
Kto wysłał ta przesyłkę: Kapłanka (sklep ezoteryczny)
Tu też świetne trafienie! Prenumerata na tarocista.com