Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   O Tarocie   do olkacool

do olkacool

Autor: rasid 20.12.09, 18:27
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Olkacool

Pierwszy opis pasuje do olejku:

Albo "przedmiot pożądania" np dotyczący Twoich zainteresowań, na który polowałeś jakiś czas
Tak. To pożądanie, nałóg właściwie. Polowałem, bo długo wybierałem właściwy, szukając w Internecie.

Paź to mi się z jakimś niedojrzałym zachowaniem kojarzy.
I bardzo dobrze, palenie to nie jest objaw dojrzałości smile

Buławy, do działania, trzeba używać kończyn, mózgu by tego używać
Mózgu może trochę mniej, ale rąk na pewno.

używa się tego w aktywny sposób (nie biernie, czyli przedmiot na ścianę odpada np.) Aby tego użyć, trzeba się na tym znać, umieć coś robić.
Tak jest. Wymaga pewnych umiejętności, aktywności manualnej.

Wielkość: as monet Wielkości ręki do łokcia (max).
Tak, a precyzyjniej: mieści się w dłoni

Wydłużony, nie bardzo ostry (raczej opływowy), ale i tajemniczy (ma jakąś klapkę czy jakiś mechanizm otwierający) Wieża, można wejść i wyjść z przedmiotu symbolicznie.
Świetnie! Tutaj tarot pokazał pojemnik. Jest opływowy, ma zakrętkę, a dodatkowo mechanizm do zakrapiania filtra w e-papierosie. Pojemnik jest wielorazowy, można go napełniać.

Kto wysła ta przesyłkę: 2 Buław Ktoś z daleka
Tak, kilkaset kilometrów od miejsca mojego zamieszkania.

Drugi opis pasuje do „Tarocisty”:

Szanuje się tę rzecz, bo pomaga w jakiś sposób. Może pomoże w czymś w przyszłości, taka "karta przetargowa" np. mądry podręcznik poradnik
Bingo!!!

To Coś stwarza to wiele możliwości, inspiruje. Daje szansę na coś, To Coś dodaje chęci do działania, pomaga.
Tak!

Służy i do zabawy i do czegoś więcej, używa się tego czynnie (trzeba ruszać rękami np)
Tak. To wiedza i rozrywka przecież. Używa się w pewnym sensie czynnie (korzystanie np. z rozkładów)

Mieści się w dłoni, niewielkie raczej(...) leciutkie (same kosteczki) (...) może składa się z kilku drobniejszych części..
Tak, kartki.

Kto wysłał ta przesyłkę: Kapłanka (sklep ezoteryczny)
Tu też świetne trafienie! Prenumerata na tarocista.com
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.