Co mama Dany dostała od swoich sióstr na imieniny w listopadzie 2009?
rozkład:
intencje sióstr- Rycerz Kijów; co kupiły – 4 Monet; jak wykorzystuje to mama Dany – Rydwan;
energia – 3 Kijów; łatwo – 9 Mieczy; trudno – As Kijów;
opis prezentu: wygląd – Mag; kształt – 7 Pucharów; wielkość – Król Pucharów; kolor – 2 Kijów; z czego – Paź Pucharów.
Siostry chciały mamę Dany rozruszać, zmobilizować do aktywności (Rycerz Kijów). Kupiły coś na kółkach, może na 4-ch? Mam skojarzenia z pojazdem, ale trudno mi byłoby uwierzyć, żeby kupiły jej samochód... Może jakiś tańszy pojazd? Wózek akumulatorowy do wyjazdów na spacery? Mama Dany faktycznie używa go do jazdy, może do podróży, lub ogólnie do ruchu lub do wzmacniania nóg. Może do jakiejś rehabilitacji? Rehabilitacja lub ogólnie ćwiczenia fizyczne pasowały by mi do karty energii – 3 Kijów wskazuje na działanie długofalowe, z myślą o przyszłości, z wynikami do których dochodzi się z czasem.
Mamie Dany bardzo zależało na czymś takim, myślała o tym czymś po nocach (9 Mieczy). Chociaż 9 Mieczy może oznaczać również, że ta rzecz może służyć do jakiś ćwiczeń, do wysiłku fizycznego. Pewną trudność sprawiło zapoczątkowanie używania tego prezentu (As Kijów). Może trzeba było coś przygotować?
Już z wyglądu widać, że to coś służy do ruchu, do aktywności (Mag). Kształt może mieć zmienny (składane? przesuwane?) lub jakiś niesymetryczny, może trójkątny. Jest wielkości siedzącego człowieka lub w tym się siedzi (Król Pucharów). Kolor (2 Kijów) raczej ciemny, może czerwony, pomarańczowy lub brązowy lub szary. Ważną częścią tej rzeczy są płyny (Paź Pucharów). Duża ilość Pucharów w opisie przedmiotu może oznaczać, że ten przedmiot jest jakiś zmienny, albo związany z płynnością, może z płynnością ruchu? A może to nie mini-pojazd tylko coś do masażu wodą? I usprawnia masażem ręce i nogi?
Oj, ciekawa jestem