Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   O Tarocie   moja interpretacja

moja interpretacja

Autor: rasid 30.12.09, 23:09
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany

Dziedzina: Wieża, 3 pucharów, 4 mieczy
Zawód: Sąd, Księżyc, 9 buław
Przyczyna zainteresowań: 2 pucharów, 6 pucharów, Koło Fortuny
Powód ich porzucenia: Król buław, Gwiazda, 3 buław

Jak zobaczyłem trójkę pucharów, to pomyślałem o tańcu, zabawie (tancerka, organizator ślubów), ale jednak Wieża i 4 mieczy skierowała mnie w inny obszar. Myślę, że chodzi tu o jakąś dziedzinę związaną z pomaganiem innym, pokazywaniem im właściwej drogi, gdy błądzą (to widzę też w Księżycu i 9 buław) i gdy spotyka ich nieszczęście. Może ten Sąd oznacza więc prawniczkę, lekarza lub psychologa, a więc zawody, które łączy szeroko pojęta służba innym? Mam też skojarzenia ze strażą pożarną (ogień na Wieży i trąbka anioła w Sądzie).
Zainteresowanie tą dziedziną jest w pewnym sensie dziełem przypadku, a raczej przypadkowego spotkania, które wywarło na canadzie53 wrażenie. Może otrzymała coś w podarunku od osoby, która w dzieciństwie była dla niej ważna.
Canada świadomie zrezygnowała z tych dziecięcych zamiarów, wiedząc, że powinny zostać tylko w sferze marzeń (choć do dziś może mieć nadzieję, że jakoś się spełnią, przynajmniej w części). Mógł się do tego przyczynić też ktoś, kto dla Canady był autorytetem i wywarł wpływ na jej późniejsze wybory. Plany mógł też pokrzyżować jakiś wyjazd.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.