Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   O Tarocie   interpretacja

interpretacja

Autor: kita32 01.01.10, 20:03
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Robię mój ulubiony rozkład w dwa trójkąty:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/bi/zc/8ybr/9y0qAwrgOwKSPmPEbB.jpg
Zainteresowanie Canady - 6 Pucharów, zaczęło się od - Król Monet; dlaczego nie zajęła się tym w przyszłości - Cesarz;
energia - 8 Monet; łatwo - Rydwan; trudno - Śmierć;
kim chciała być Canada - Słońce.

Zainteresowanie Canady (6 Pucharów) przysparzało jej emocji, radości, bawiła się z innymi dziećmi, że jest właśnie tą osobą którą chciała być. Mam skojarzenia, że te zainteresowania były związane z przyrodą, z radzeniem sobie w trudnych przyrodniczo warunkach - w buszu, na bezludnej wyspie, wśród ludzi z tzw. prymitywnych kultur.

Zaczęło się od podarunku, od jakiegoś konkretnego przedmiotu (Król Monet) który najprawdopodobniej Canada dostała od ważnego w jej życiu mężczyzny. Myślę, że to był coś do zabawy (Słońce).

Pomysł na życie był mało realny. Zwyciężył zdrowy rozsadek i realia życiowe (Cesarz).

Canada dużo czasu i energii poświęcała swojemu zainteresowaniu - myślę, ze wykonywała nawet potrzebne jej przedmioty związane z tym zainteresowaniem (8 Monet).

Z umiejętności, które sobie przyswajała rozwijając swoje zainteresowania pozostała jej łatwość podejmowania decyzji, szybki refleks, "lekkość" wybierania się w podróże (Rydwan), ale nie przekroczyła pewnej granicy która pozwoliła by jej zająć się tym o czym kiedyś marzyła (Śmierć). Może nawet nie mogła przekroczyć realniej granicy, moze chciała wyjechać ale dostała wizy lub paszportu?

W jej marzeniach było dużo radości, energii, zapału i Canada planowała moze zostać odkrywcą. O rety, musze kończyć... Może potem dokończę ostatnie zdanie.

Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.