Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   O Tarocie   komentarz do interpretacji Rasida

komentarz do interpretacji Rasida

Autor: kita32 14.02.10, 18:50
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
> Kita: Królowa Mieczy
> Pieniądze: Paź Mieczy
> Iwona: Księżyc
>
> Księżyc określający Iwonę sugeruje mi, że była kompletnie zdezorientowana,

....zdecydowanie tak!

> lub
> też sama się pomyliła. Kita natomiast dążyła do wyjaśnienia sytuacji, wisiała w
> tym dniu na telefonie, próbowała logicznie i racjonalnie wytłumaczyć to, co
> uznała za niemożliwe.
....Nie, ja nie mogłam niczego załatwić, ale owszem, po drodze do pracy zadzwoniłam i do domu (do męża) i do dwóch dorosłych córek - zaoferowały, że zajrzą na jej konto, ale Iwona nie chciała przekazywać hasła telefonicznie. Dopiero ja w domu po wieczornych zajęciach zajrzałam na swoje konto internetowe i sprawa wyjaśniła się do końca.

> Mam dziwne wrażenie, że odegrała tu rolę osoba trzecia. Tak właśnie skojarzył m
> i
> się Paź mieczy. On właśnie tu namieszał. Czyżby ktoś wypłacił te pieniądze bez
> wiedzy Iwony (np. jej chłopak, znajomy)? Możliwa jest też wersja, że Iwona
> (raczej niechcący) wprowadziła Kitę w błąd

...nie, to nie to,

> np. pieniądze były, tylko Iwona
> pomyliła karty czy konta.

....bardzo, bardzo blisko, tylko to ja pomyliłam konta Iwony.

Gratulacje, Rasid! Bardzo blisko byłeś dokładnego rozwiązania! Ogólnie mimo niezgodności w szczegółach, to dobrze wyczułeś, że cała sprawa wynikła z pomyłki.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.