Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   O Tarocie   warsztat 219 "filmowy"

warsztat 219 "filmowy"

Autor: helgeyaska 04.12.11, 19:07
witajcie w kolejnym warsztacie. szukałam na szybko co by tu wymyślić...

kiedyś spotykałam się z pewnym chłopakiem, który był zainteresowany szczególnie takimi regionami świata, które mnie w ogóle nie ciekawią wink dzięki niemu sporo się o nich dowiedziałam i nawet troszeczkę mnie one zaczęły interesować. kiedyś zaprosił mnie do kina na film związany z tymi rejonami, fabuła została oparta na prawdziwych wydarzeniach (w przybliżeniu tylko powiem, że mieści się w latach osiemdziesiątych XX wieku).

co chcemy wiedzieć o tym filmie:
1. jakiego państwa albo jakiego rejonu świata dotyczy film, gdzie się dzieje akcja?
2. jaki problem ma główny bohater na początku filmu?
3. jak próbuje sobie z nim poradzić (co robi)?
4. z jakim wydarzeniem z przeszłości wiąże się jego problem? (co się stało w jego życiu że ma teraz taki problem?)

nie chodzi oczywiście o tytuł itp. tylko o ogólne jakby rozpatrzenie problemu.
tak jak ludzie nas pytają o zerknięcie w karty, dlaczego mają taki a taki problem, gdzie jest źródło, jak temu zaradzić - o to nam chodzi.

powodzenia Dziewczyny i miłego ciepłego tygodnia Wam życzę! ściski!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.