Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   O Tarocie   Re: Pomoc przy interpretacji kart :)

Re: Pomoc przy interpretacji kart :)

Autor: wirtha 12.01.10, 13:50
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Robaczku,
ja w wielu kwestiach przystałabym do Twoich interpretacji.
Co myśli o Tobie?
Możliwe, że zastanawia się, jaką wobec Ciebie wybrać postawę, czy tą racjonalną, stateczną (Król Mieczy) czy tą aktywną (Rycerz Buław).
Co czuje?
Myślę, że oczywiście jest uczucie (2 Pucharów), chciałby nim Ciebie obdarować (6 Denarów), ale jest przy tym i wielka obawa zranienia, klęski na polu uczuciowym (5 Mieczy).
Czy się odezwie?
Czeka na aktywny ruch Twojej osoby (Królowa Buław), na razie odsuwa pierwszy krok w czasie (8 Pucharów), a Twoja pragnienie nawiązania przez niego kontaktu to pewne złudzenie i naiwność (Księżyc), tak jakbyś sama podświadomie wiedziała, że on i tak tej próby nawiązania kontaktu sam nie zrobi.

To są oczywiście tylko takie moje przypuszczenia, trudno interpretować nie swoje rozkłady, bo to nie swoich kart się pytało (mam nadzieję, że się za to na mnie nie obrażąwink, ale to jest wszystko co pierwsze przyszło mi na myśl smile Życzę wszystkiego dobrego smile
--
Pozdrawiam,
Wirtha
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.