Co do Urana to właściwie nie wiem co się ze mną dzieje teraz.
mam tranzyt Urana na Marsie w Rybach w 8 domu. Uran kołysze się wokół tego mojego Marsa - Mars w natalnym w trygonie do Saturna więc naturalnie też tranzyt Urana do Saturna i Księzyca ( Księżyc kon Saturn w natalu). Jednocześnie Mars w koniunkcji do Słońca (dane z końca listopada).
Nosi mnie jak nie wiem i chociaż astrolog_33 napisała mi kiedyś, że miałam już gorsze tranzyty to jednak ten wyjątkowo ciężko przechodzę.
1.A więc przede wszystkim Uran zafundowal mi niezłe przejścia w sferze prawnej - jeszcze trwają i nie wiem kiedy się skończą. Oczywiście jest to związane z pieniędzmi - muszę sporo wydać.
2. Spojrzałam inaczej na swoj długoletni związek i chociaz trwam w nim i pewnie będe trwac nadal to się poważnie zastanawiam nad nim w różnych aspektach.
3. Jakby tego było mało to coś mnie uwiera od wewnątrz - schudłam niesamowicie - dobry tranzyt na odchudzanie ale ja nie miałam się z czego odchudzać więc wyglądam jak przysłowiowa szczapa i nie moge za nic przytyć. Czuję jak ta energia jakby wysysała mnie od wewnątrz.
4. Energia mnie rozpiera ale jakoś nie mogę jej spożytkowac jakoś sensownie.
I mam jakiś rozmyty ogląd wszystkich sytuacji - wczoraj zajrzałam na tranzyt Neptuna i co widzę:
Neptun opozycja Słońce, opozycja Pluton, opozycja asc ( różne orby) kwadrat Saturn, kwadrat Księżyc, sekstyl Neptun i do tego Pluton w sekstylu do Neptuna.
Nie umiem podjąć żadnej konstruktywnej decyzji, odpuściłam rodzine, pracę i takie tam chociaż wiem, że powinnam się tymi sprawami zajmowac jak dotychczas. Ale chyba ten Neptun mnie zniechęca do wszystkiego.
Chyba jednak nie miałam gorszych tranzytów, albo je jakoś lepiej przechodziłam. A może było ich mniej ( najgorszy chyba w czerwcu w 2007r jak saturn mi centralnie usiadł na Słońcu.
Kochani nie wiem kiedy się to skończy ( to długoletnie tranzyty przecież) a jak się skończy to się zaczną inne kwadratury i nie wiem jak przetrwam.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.