Kochana faucon6
Piszesz:
Interesuje mnie charakter mojej pracy,jaki zawod powinnam wykonywac.
+ czy powinnam zmienic prace - zaczelam 4 listopada 2009. Jestem
przenoszona z dzialu do dzialu, i dopada mnie lekka nerwowka.
I piszesz dalej:
Zaczelam prace wlasnie 4listopada. I postanowilam jej nie zmieniac.
i piszesz dalej:
teraz do marca mars jest w retrogracji wiec lepiej przeniesc sie na
nowy projekt i zobaczyc, a potem decydowac?
Droga faucon6 jto jak to jest naprawe? na co jestes zdecydowana konkretnie, bo ja tutaj sie juz troszke pogubilam
W astroligii jest tak, ze trzeba podac konkretne, szczere, prawdziwe pytania, czego oczekujemy. Bo astrologia to juz nie tarot, ktory wrozy, astrologia ma nam doradzic
Ja nie dam rady odpisac na wszystkie pytania, bo malutko czasu. Kryzys wielu dal w kosc, nawet mi wiec musze sie zabezpieczyc
Jeszcze jedna bardzo wazna sprawa, tak jak pisalas astrologia jest trudna, ale sadze ze momentami koszmarnie trudna, bo czesto tranzyty dzialaja w mniej spodziewanym momencie.
Na poczatek troszke wyjasniej, pytasz sie co oznacza dom 6
W domu VI mamy, srodowisko pracy, miejsce pracy, praca i jego warsztat, to jaka tworzymy atmosfere w pracy, punkt pracy, stanowisko pracy. Warunki pracy i sposobie organizacji zycia. Poza tym higiena, obowiazki, skupianie uwagi na drobnostki, choroby, zdrowie. Itd.
Twoje dane
24.04.1984 godz
5.05 Chrzanow.
Mam nadzieje ze godzina urodzenia jest dokladna
Masz Asc w Baranie, z wenus na asc.
Zadalas kilka pytan faucon6, ktore sie od siebie roznia, wiec ja juz nie wiem jaki jest twoj plan konkretny
Nie wiem juz jakie zadac pytanie, i odniesc sie z tym do horoskopu.
Moze tak zrobie, sprawdze, jaki to bedzie czas w twojej pracy, kiedy bedie czas zwlaszcza trudniejszy.
Masz teraz tr. Plutona w trygonie do Slonca, caly ten rok, i ten tranzyt bedzie odpowiedzialny za rozne rzeczy, miedzy innymi:
-wewnetrzne transformacje, poczucia tozsamosci (Slonce). Mozesz wokol siebie juz wczesniej odczuwac nastroj taki Plutoniczny, np: bardzij plutoniczny gust, badz wokol ciebie sa sprawy ktore chcesz aby sie zmienily. Twoje zycie napiera duzej intensywnosci, paski zycia, itd.
W horoskopie w ciagu roku jest koszmarnie duzo roznych tranzytow, ktore nie jestem w stanie ci opisac. Bo np: bdybym opowila jakis tr> przyjamny i mowilabym ci o rezczach przyjemnych, ty moglabys sie zdziwic, alez jak to skoro sie np: czujesz w danym okresie paskudnie, a sie pozniej okazuje ze to jakis tr, saturna. Lecz ja ci nie jestem w stanie tych tranytow tutaj omowic, wszystkich to niemozliwe.
Slonce masz w domu 1, ktore swieci dla ciebie, bedziesz w siebie inwestowac, jeszcze merkury i wenus na asc.
Zatem ten Pluton bedziesz chcial wykorzystac miedzy innymi na takie fajny przemiany w swoim wizerunku badz w swojej wizytowce (ogolnie mowie), w cechach , ktore pokazujesz na zewnatrza. Inni moga cie odbierac jako kotog, kto w danym momecie, sie w cos mocniej angauzje, potrzebuje wiecej prywatnosci, itp.
Slonce jest wladca domu 5, a Pluton urodzeniowo jest w domu 7, zatem to moze byc tranzyt ale niekoniecznie na jakies przemiany zwiazane z partnerstwem, i podejsciem do niego.
To moze byc sporadycznie tranzyt na dziecko (ale niekoniecznie).
I na sprawy jakies partnerskie.
Pisze tak ogolnie, itd, itd.
Majac tak silny dom 1, wenus na asc dosc ze mozesz byc ladna kobieta, to jescze bedziesz dbala bardzo o swoj wizerunek.
Taka wenus na asc, moga cie ludzie lubic, itd. Ale i uwazaj, aby ta wenus cie w zyciu nie rozleniwila (co nie znaczy absolutnie ze jestes leniwa).
No jest tutaj jeszcze mnostwo roznych tranzytow.
Ale wrocmy do twojej pracy:
U ciebie dwie dominanty horoskopu Jowisz blisko MC i wenus na Asc, kochana ty masz szanse w zyciu na ciekawe pieniadze, mowa na przyszlosc, jelsi sie oczywiscie postarasz, badz ktos sie przyczyni moze partner, w przyszlosci, ze bedziesz miala taki dosc ciekawy komfort zycia, bo te dwie planety uznane za "dobroczynca" sa silne. I u ciebie wladca MC Saturn jest w domu 7 ale w skorpionie, oraz mars w domu 8 w skorpionie, wiec wraz z tymi ukladami wenus i jowisz na osiach madz szasne mic ciekawe zarobki, ale zwlaszcza w swoim zyciu jak nabierzesz dosiwadczenia , podszkolisz sie jeszcze szukac wszedzie tam, gdzie jest wielki "kapital" kapital wielkich firm, instytucji, itp.
Wladca MC w skorpionie w domu 7, niewykluczoze ze sie pod ten kapital w swoim zyciu w przyszlosic podlaczysz, i bedziesz pracvowac dla wiekszej firmy, ktora ci zagwanantuje te zarobki, i wejdziesz z nimi w taka spolke, bo w domu 7 jest saturn.
ta wielka firma, jej status spoleczny , to bedzie firma dosc znana i prestizowa.
Moze nawet zagraniczna badz ogolnie w tej firmie robic interesy zagranica. zatem jezyk obcy musisz znac na bank, bo to daje wieksza szasne, aby miec dobra prace. techniczne sprawy itp.
Ja mowie tak ogolnie w twoim zyciu na przyszlosc.
To twoje partnerstwo (pluton i saturnw domu 7) moze byc dosc transformujace ciebie, od wewnatrz, itd, i nawet w jakims tam momencie troszke obciazajace Saturn.
Ale majas na osi wenus i jowisza , to sie zakochach fajnie,lecz uwazaj aby byl to facet wlasciwy, bo z saturnem i plutonem w domu 7 nie trudno o rozwod, no jest takie zagrozenie, ale jak wiesz w astrologii pewnikow nie ma.
Tr. Plutona wejdzie ci na MC za jakis czas, to zalezy bo moze masz MC blizej tego tranzytu:
Mniej wiecej w okresie:
Od poczatku roku 2011, do mniej wiecej konca roku 2012.
To moze byc okres przemian w pracy, w twoim statusie pracy, itp.
To moga byc zmiany pracy, i wiesz co? tr Plutona uderza w midpunkt miedzy MC i Neptunem wiec zmiany moga sie rozpoaczac wczesniej.
Co taki pluton ogonie przynosi? zmiany pracy, badz sporadycznie osoba musi odejsc z pracy, bo jakas sytuacja w firmie na skale wieksza (pluton ) zmienia sie.
Albo nawet zaczniesz swoje sily z wielkim projektem, itd.
Pluton jest w domu 7 w skopionie, czyli podlaczenie sie pod wiekszy kapital? albo wieli projekt, badz jak pisalam sporadycznie zmuszona bedziesz odejsc z tej pracy.
Tr. saturna wchodzi teraz na kwadrat do midpunktu miedzy Neptunem a MC moze zadzialac ale niekoniecznie, jelsi nie zadziala to dopiero jak wejdzie na kwadrat do MC.
Mniej wiecej wrzesien roku 2010 - to moze byc czas studnosci w pracy, harowka, duzo obciazek, duzo pracy, trudnej pracy.
Zatem ucz sie, szlifuj jezyk, rob jeszcze jakies kursy specjalistyczne techniczne, internet, itp, bo tego beda od ciebie wymagac, a wtedy bedzie szansa na ciekawe zarobki.
W grudniu roku 2010 pozniej, ,arzec, i sietpien tez bediesz miala czas trudniejszy duwo pracy, ale i duzo sie nauczysz nowych doswiadczen, obciazek i duzo obowiakzow Saturn opozycja ceres (ceres nowy wpadca panny), i tym samym drugi wladca domu 6.
We wrzesniu roku 2011 saturn wejdzie na opozycja do asc, opozycje do wenus (pazdziernik), i na desc zatem uwazaj na relacjiz innymi zwlaszcza z partnerem jelsi taki jest.
To bylo w takim bardzo duzym skrocie, tranzytow tutaj jest wiele, nie mam czasu niestety aby je opisywac.
I tez nie moge tutaj czesto bywac
serdecznie cie pozdrawiam, i jak pisalam masz szane na fajne zycie zwlaszcza chodzi o prace, komfort, itd.
--
Barbara Stanisławska
Pracownia
www.astropasja.pl/
astrologia tranzyty:
www.goldenline.pl/grupa/astrologia-tranzyty