Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   astroforum   kwadratura ksiezyc-neptun w trazytac...

kwadratura ksiezyc-neptun w trazytach

Autor: ggossia 07.01.10, 00:32
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Witajcie smile. Chcialam sie Was spytac co sadzicie o wyzej wymienionym trazycie, ktory bedzie mial miejsce u mnie za jakis czas ? Patrzylam sobie ostatnimi czasy we wlasne kolko i nadchodzace trazyty i zauwazylam m.in. kwadrature tranzytujacego neptuna do natalnego ksiezyca. Przyznam szczerze, ze nie kojarzy mi sie za dobrze 'jakies neptunowego rozmycie' i staram sie rozwilkac jaka aure moze on wprowadzic. Ponizej link do mojego horoskopu z tranzytami, ustawilam miesiac na maj wink :

www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_24gw_01_malgosia_201056.84500.29282.gif&res=100&va=&cid=kt2filekxcuYy-u1262820161
Z gory dziekuje za pomoc wink. pozdarwiam Malgosia
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.