odp dla margot988
Witaj margot988
w skrocie napisze bardzo

bo to analiza na dluzsza chwile
Ale chcialabym dodac, ze astrologia absolutnie nie wrozny, lecz tylko doradza, i tranzyty przynosza nastroj, w ktory mozesz sie podpiąć oraz je wykorzystac tylko tyle. Wiec nie spodziewaj sie po astrologii cudow, na tylko pokazac kiedy beda okresy sprzyjajace do dzialania,a by np: szukac faceta.
Asc masz na pograniczu znaku Blizniat i Raka, wiec nie wiadomo gdzie tak naprawde lezy, nie wiem tez czy godzina urodzenia jest dokladna to wazne.
Asc jest w ostatnik stopniu blizniat, a desc w Strzelcu.
Wladca domu 7 jest Jowisz ktura siedzi na twojej Wenus w domu 10, to moze byc okazja i szansa, abys zadzela dzialac w kierunku poszukiwan partnera. Szansa i okazja,a le jesli z jej nie skorzystasz, no nic sie nie wydarzy.
Wenus masz w rybach , neptun w domu 7 i ksiezyc w domu 12, moze byc zagrozenie idealizowanie partnerstwa, iskrzenie miloscia do kogos, np: kogo sobie wyobrazilas jaki ma byc, sporadycznie do kogos, kto nie jest dostepny, badz osiagalny (ale nie zawsze tak bedzie.
Ja mam tez bardzo zaneptunione partnerstwo, i marze o milosci wspanialej, romantycznej

a efekt jest taki ze prowadze pustelnicze zycie od 10 lat.
tr, Jowisza do Wenus w domu 10, jesli Jowisz wladca domu 7, wykorzystaj teraz ten czas. I badz wszedzie tam, gdzie jest jakies skupisko ludzi, wsrod grup spoelcznych, gdzies na zewnatrza, dom 10.
Wenus jesst wladca domu 5, moze na jakiejs zabawie. Ja nie mowie ze to sie tak wydarzy, ale warto abys ty zadzialala w takim kierunku.
Jelsi bylsa z kims w zwiakzu wczesniej, to np: byl tr Plutona na desc, urodzeniowow w domu 5, to wchodzac na desc mogl ale niekoniecznie zakonczyc jakis zwiazek, w okresie mniej wiecej: rok 2008, wczesniej nieco badz nieco pozniej, bo desc moze lezec wczesniej badz dalej.
Pozniej bedzie jed3en taki mocny tranzyt Neptunana weus w okresie: od poczatku roku 2011 do pierwszych miesiecy roku 2012, zwlaszcza ze neptun wladca domu 7, wioec bedza silne wibranie na zwiazek, taki ktory mocno moze cie oczarowac, rozmarzyc. Z osoba ktora ma silny elementy Neptunabadz Ryby w horoskopie, ale nie musi miec on Slonce w rybach lecz ogolnie np: asc w rybach badz iny elementy, co daje cehcy takich ryb:
Troche nieuchwytny, rozmarzony, oderwany od ziemi, nieco romantyk, itd, Oczywiscie ten facet bedzie mial tez cehcy innych archetypow, nie tylko rybich.
Trzeba tylko uwazac bo na ym tranzycie oczaroanie moze byc tak wielkie, ze nieswiadomie mozely podjac bledna decyzje co do doboru partnera, i przymykac mocno oko na rozne zle strony w nim, czyli dac sie uwiesc np: facetowi kotry jest zonaty, badz cos bedzie ukrywac, nie bedzie do konca szczery, itd. Ale tak byc nie musi, jesli bedziesz tego swiadoma to przezyjesz bardzo fajna romantyczna milosc.
Serdecznie pozdrawiam i zycze powodzenia.
--
Barbara Stanisławska
Pracownia
www.astropasja.pl/
Astrologia tranzyty:
www.goldenline.pl/grupa/astrologia-tranzyty