Witam Cieplo
Tr. Jowisza na Desc, moze tak naprawde przejawiac sie, na dziesiatki roznych sposobow, wymienie jakie miedzy innymi.
Tranzyty Jowisza przynosza okazje, szanse, ale takze zwykle nadmiar czegos, rozrost, obfitosc (czasem).
I ten nadmiar, niekoniecznie musi to byc zawsze cos dobrego, bo Jowisz moze czasem przesadzic.
Tr. Jowisza na desc - duzo zalezy, jak Jowisz jest polozony w horoskopie urodzeniowym, jakie ma aspekty, jaka jest cala konstrukcja horoskopu.
Wazne jest gdy Jowisz wchodzi na desc, to w jakim znaku.
Przyklady tr, Jowisza na desc.
- u pewnej osoby, ktora miala konflikt z partnerem, to Jowisz wchodzac na desc - przyniosl polepszenie relacji w zwiazku.
Uwaga: jesli konflikt jest bardzo powazny u kochankow, i nie widac juz szans napoprawy, a dzialaja bardzo ciezkie planety (tranzytem), to taki tr: Jowisza na desc, przyniesie kropke nad "i" i moze nawet sporadycznie zakonczyc zwiazek. Badz poprawi sytuacje w zwiazku tylko na chwilke, a pozniej jak Jowisz wyjdzie z domu 7, moze wrocic konflikt miedzy kochankami.
-U mojej znajomem gdy byl tr. Jowisza na desc, (ze swoim partnerem) byla juz zareczona, to partner podczas tego tranzytu jej sie oswiadczyl. Ale taka sytuacja rzadko tylko wystepuje.
-U innej oosby, tym razem samotnej, (bez partnera), tr. Jowisza na desc przyniosl nowy zwiazek uczuciowy.
-U takiego pana, tr. Jowisza byl na desc ale w Wodniku, (byl samotny), i podczas tego tranzytu, poznal kobiete ale przez internet (Jowisz z wodnika).
-Moja znajoma jedna podczas tranzytu Jowisza na desc w Wodniku, zapoznala pewnego mezczyzne, a poznali sie przez spolnych znajomych (wodnik).
- Inny z kolei pan podczas tr. Jowisza na desc w Wodniku, wszedl w zwiazek z osoba, ktora juz znal (kobieta - jego kolezanka - Wodnik). Wodnik - znajomi, bo wodnik naturalnie przynalezy do domu 11.
-Inna osoba podczas tr. Jowisza na desc w wodniku poznala duzo nowuch, fajncyh ludzi, zwlaszcza na internecie, badz ogolnie sporo ludzi sie wtedy kolo niej krecilo, znajomych.
-Inna znajoma podczas tr, Jowisza na desc - odwiedzil ja stary znajomy (Wodnik), ktory przyjechal z daleka (Jowisz).
- Moj znajomy podczas tr. Jowisza na desc, mial duzo spotkan z ludzmi, ktorzy sie interesuja astrologia (wodnik), oraz jezdzil na takie rozne kursy, szkolenia (jowisz), z dziedzin wodnikowych.
-Inna kobieta majac tr, Jowisza na desc - bedac juz w zwiazku, zauwazyla, ze sporo mezczyzna sie kolo niej krecilo, bo jowisz obdarza.
- Jeszcze ktos inny z Jowiszem na desc (tr.) podpisal umowe, bo dom 7 to tez umowy i kontrakty.
-Gdy u mnie tr. Jowisza byl na desc w strzelcu, to sporo bylo klientow, zwlaszcza ze urodzeniowo mam Jowisza w domu 2, wiec rozrost w doplywie klientow (dom 7).
-U innej mojej znajomej gdy Jowisz wszedl na desc w koziorozcu, (wiedzac ze ona zajmuje sie szkoleniami), to ten tranzyt przyniosl jej wyjazd (jowisz) gdzies dalej ale w kraju, na konferencje, gdzies wsrod spolecznosci (koziorozec - ktory przynalezy naturalnie do domu 10), i tam dawala ona rozne szkolenia (jowisz). A urodzeniowo ma Merkurego w domu 10.
- u mnie takze podczas tego tranzytu, podpisalam pewna umowe.
I wiele innych sytuacji.
Serdecznie pozdarwiam.
--
Barbara Stanisławska
Pracownia
www.astropasja.pl/
Forum: Astrologia TRANZYTY
www.goldenline.pl/grupa/astrologia-tranzyty