Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Ezoteryka   astroforum   wyprowadził się,mamy malutką córeczk...

wyprowadził się,mamy malutką córeczkę

Autor: carlam1 12.10.10, 22:40
Witam Was bardzo serdecznie.Postanowiłam zapytać się Was dobrze zorientowane(nych)smilejak to jest z ta moja lepsza ćwiartką Saturna.
Prosiłam o postawienie mi horoskopu ok.2 lat temu,mieszkałam wówczas za granicą.W każdym razie stamtąd wróciłam,poznałam tu mężczyznę i urodziłam córeczkę.Niestety,jakoś nie układało nam się i on się wyprowadził(chyba nie dojrzał,mimo swojego wieku).Pamiętam jak w tamtym horoskopie widać było,iż za ok.2 lata(czyli teraz)wszystko miało wychodzić na prosta,miały skończyć się te lata chudszesmile
Niestety jakoś od kilku lat wszystko jest pod górkę.Nie narzekam,Broń Boże,bo od miesiąca pracuję i robię to co lubię.Marzyłam jednak o cieple rodzinnym,ciepłym,serdecznym partnerze,a tu takie problemysad
Baaardzo proszę,spójrzcie na nasz horoskop i powiedzcie co sadzicie.Głęboko wierzę,że w końcu moje życie osobiste będzie się układało.Mamy wspaniałą córeczkę,ona daje mi najwięcej radości.
Czy coś się odmieni i zacznie lepiej dziać w moim życiu osobistym wg gwiazd?
Z góry raz jeszcze dziękuję za poświęcony mi czas.
Pozdrawiam,Basia.
www.astro.com/cgi/chart.cgi?clang=e&btyp=w2at&rs=3&cid=pgbfile4BhBu6-u1254232222&nhor=1&go.x=10&go.y=14&go=Go
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.