Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Małopolskie   Wieliczka   Re: nowa Pani ginekolog

Re: nowa Pani ginekolog

Autor: topina69 19.07.11, 08:54
DZIEWCZYNY! OSTRZEGAM PRZED PANIĄ DOKTOR MARIĄ STRYSZOWSKĄ w DENT AMERICA W WIELICZCE!!! To najwieksza porazka z jaką w życiu sie spotkałam! Moja przypadłość jest dość poważna (mam HPV; w tym dwa szczepy wysoko onkogenne, nawracające silne stany zapalne, cytologia III oraz kłykciny). Nie dość, ze nie wyznała sie na kłykcinach (to ja je podejrzewalam, choć nigdy wczesniej nie miałam, wiec nie musiałam wiedziec jak wyglądają, ale Pani Doktor, żeby nie wiedziała. Stwierdziła, ze to tak ma być, to normalne). Ponadto na HPV przepisała mi leki na opryszczkę (dla mnie i dla partnera)! Faszerowaliśmy sie tym dość dlugo, zanim nie trafiłam do Profesora Basty. Powiedział, ze w ciagu swojej 40-letniej praktyki nie slyszał, aby na HPV stosować Haviran. I jako ciekawostke poprosił o nazwisko pani Doktror Stryszowskiej! Co więcej Kłykciny były, i to kilka, dość zaawansowane! Natomiast zgadzam sie w 100% co do opinii na temat Pani Doktor Magdalny Kołacz! ŚWIETNA! Pełen profesjonalizm, jest konkretna i rzeczowa, ale jednocześnie ciepła i miła. Załuje, ze przestała przyjmować w Wieliczce.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.