Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Małopolskie   Wadowice   meble kuchenne-Marek Skowron-odrad...

meble kuchenne-Marek Skowron-odradzam!!!

Autor: ol2 03.10.11, 15:44
j/w

odradzam Państwu meble kuchenne w wykonaniu i montażu mebli przez osobę P. Marka Skowrona z Krakowa, Cisiec.
umowa na wykonanie i montaż mebli spisana została w czerwcu 2011r. montaż mebli przesunięty o 3 tygodnie z powodu - rzekomo nieprawidłowo dociętych frontów.
Ale to nic jak dalej wyglądała współpraca z P. Markiem...
Wspomnę wcześniej, iż namiar na Pana Marka otrzymałam z firmy Stokan z Czechowic Dziedzic. On tam figuruje jako wykonawca na Kraków:
www.stokan.pl/meble-stokan-kontakt.php
Dopiero po podpisaniu umowy dowiedziałam się, że P.Skowron jest wykonawcą na Kraków, a ja z Zabrza. Więc możecie Państwo wyobrazić sobie moją minę...
Gdyby osoba ta była bardziej kompetentna, zorganizowana to może by i robota poszła dobrze.

Reasumując:
- kuchnia robiona na trzy razy - co wiadomo w czasie spowodowało opóźnienie;
- blat: tutaj masakra - I blat, który przywieźli z Krakowa nie ten co zamawiałam. Po paru dniach przywieźli prawidłowy. Cięli mi go na korytarzu piłą!! od strony zewnętrznej, więc możecie sobie Państwo wyobrazić jak wygląda łączenie blatu - zęby rekina. Mało tego, blat w tym samym dniu obity. Łączenie blatu zamaskowane akrylem. Facet ewidentnie chciał ukryć nierówności cięcia, ale się nie dało. Wiadomo, w trakcie użytkowania kuchni (a łączenie blatu przy zlewie) akryl zszedł, starł się.
-zlew tak został "przymocowany" do blatu, że podnosi się. A woda dostaje się do płyty. Osadzili go jedynie na akrylu.
- masa, masa usterek w kuchni (opinia rzeczoznawcy).

Gość twierdzi, że ma 15-letnie doświadczenie. Ja proszę Państwa nie wiem w jakiej dziedzinie naprawdę. Moja kuchnia generalnie nadaje się do wymiany, bo jej przerabianie spowoduje kolejne usterki, obicia frontów, płyt.

Sprawa oczywiście będzie miała finał w sądzie.
Ja Państwu szczerze odradzam tą osobę!

Poniżej przykładowe zdjęcia:
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2891204,2,1,1.html
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2891205,2,2,6.html
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2891206,2,3,39.html
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2891207,2,4,48.html
fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2891208,2,5,57.html
Więcej zdjęć na e-maila
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.